|   Båttur på Oslofjorden  |

 booking@bookbaat.no

Drømmer du om en forfriskende båttur på Oslofjorden?

Vi skreddersyr arrangementer for bedrifter, private grupper og større selskap. Du står for invitasjonene - vi gir deg en opplevelse du sent vil glemme!

 

Med en båttur i Oslofjorden kan du gi arrangementet ditt et selskapslokale utenom det vanlige. Hos Bookbaat skreddersyr vi en personlig fjordtur langs Oslo-kysten, så gjestene kan nyte deilig drikke og mat fra øvreste hylle ombord våre flytende selskapslokaler. Målet for turen er som regel en lun vik der gjestene kan nyte dagens middag i solnedgangen, og påfølgende feststemning når vi kruser tilbake til byen under stjernene.

Vi kan hjelpe deg med å sette sammen en båttur i Oslofjorden som dere vil huske i lang tid fremover:

 

Ønsker du å arrangere…

- En fjordtur med familie og venner?

- En sommerfest med jobben?

- Et uforglemmelig bryllup ombord en båt?

- En transportetappe på vei til et arrangement?

En ny vri på bedriftsfesten!

Inviter kollegaene med på en uforglemmelig tur på Oslofjorden!

Bedriftsfest- nyt en uforglemmelig kveld med kolleger

 

Det er ingenting som slår en sommerfest med jobben på havet. Med en båttur i Oslofjorden vil stemningen garantert være på topp. Nyt en forfriskende dag på havet, mens dere koser dere med all inclusive og underholdning på scenen.

 

Vi kan dessverre ikke kontrollere været, men vi kjenner Oslofjorden som ingen andre. Vi finner alltid en vik eller bukt hvor båten kan ligge i ro, mens dere nyter et velsmakende måltid på land. Du kan også velge å tilbringe hele kvelden om bord på båten, mens skuta glir stille gjennom havet.

 

Turen starter normalt på Rådhusbryggen eller på Rivierkaia, like ved Opraen og anbefalt lengde på arrangementet er 5 timer. Dette er nok av tid til å kose seg i godt selskap og ikke minst oppleve en sommerfest utenom det vanlige.

Bryllup på fjorden: Vi garanterer selskapslokaler med byens beste utsikt, og kan gå i land om det er ønskelig!

Private arrangement - skap et unikt bryllup i maritime omgivelser

 

Skal du arrangere bryllup? Hvorfor ikke kombinere den store dagen med en båttur i Oslofjorden ombord en av våre båter? Vi garanterer byens beste utsikt og et helt unikt konsept som skreddersys etter brudeparets behov.

 

Du kan velge å tilbringe festen ombord på båten eller legge i land på en av de mange små vikene og øyene i Vestfjorden, utenfor Asker og Sandvika. Disse små øyene er perfekt som bakgrunn for festmåltidet, mens solen synker ned i havet rundt. Ta kontakt med en av våre skippere, så hjelper vi deg med å skreddersy en tur tilpasset dine ønsker og visjoner.

 

Det er ikke bare bryllupsfesten som kan legges til en av våre spektakulære båter. Vi har også erfaring med en rekke familieselskaper - alt fra dåpsfest til konfirmasjon.

En rik matmeny: Vi serverer mat fra et av Oslos beste cateringfirmaer, og byr bl.a. på en rik meny av havets fristelser.

Nyt mat og drikke fra en rik meny

 

Når du stiger om bord på en båttur i Oslofjorden med Book Baat, skal det ikke stå på maten. Vi samarbeider nemlig med et av Oslos beste cateringfirmaer. Velg mellom smakfulle retter fra havet, et godt utvalg tapasretter og ulike grillmenyer. Til lunsj serverer vi alt fra smørbrød til spekemat og egne lunsjbuffeter. Har noen i følget allergier? Si ifra på forhånd, så legger vi til rette for en meny som alle kan nyte.

 

For at måltidet skal bli komplett, serverer vi også et variert utvalg av drikkevarer. Med andre ord ligger alt til rette for en gjennomført helaften når du bestiller en båttur i Oslofjorden med oss. Ta en titt på vår meny her.

Sett en ekstra spiss på kvelden med underholdning

 

Når man skal legge til rette for god stemning, gjelder det å ha riktig underholdning. Vi i Bookbaat samarbeider med et bredt utvalg av artister - både trubadurer, vokalister, band, DJs, Stand-ups og foredragsholdere. Blant våre favoritter finner du Dos Mosquitos, som har et stort repertoar og fleksibilitet etter kundens egne ønsker og tematikk.

 

Vi kan også anbefale Michael Jackson Show, en fantastisk musikkreise gjennom karrieren til en av verdens største artister. For temakvelder kan vi tilby underholdning som Aloha Aka, Sjørøverfest, Vill Vest Show og Biker’s Burnout. Vi har noe for enhver smak! Finn flere spennende artister og sceneshow her.

Våre båter: Velg blant 9 båter og skuter, og finn den som passer best for ditt arrangement!

Velg en båt eller skute som passer til ditt arrangement!

 

Vi har hele 9 båter til disposisjon, alt fra idylliske seilskuter til tradisjonelle trebåter og partybåter med romslig plass til større arrangementer. Her finner du med andre ord en båt til enhver anledning, som rommer alt fra 10 til 180 personer. Vi henter dere på ønsket lokasjon og dropper dere av der dere måtte ønske.

 

Når du bestiller en båttur i Oslofjorden gjennom oss, regnes timeprisen fra den tid båten er bestilt - til siste gjest er på land. Minimum leieperiode er 5 timer. Ved leie av en våre båter får du inkludert fartøy, bunkers, mannskap, serveringspersonell, forsikring og havneavgifter. Ut over dette kan vi også skreddersy en båttur i Oslofjorden etter dine ønsker. Ta en nærmere titt på våre båter her.

 

 

Vi gleder oss til å høre fra deg!

 

Vi gleder oss til å bistå deg og gjengen med å skreddersy et opplegg som passer deres drøm for ÅRETS sommerfest i Oslo. Så klikk deg videre og les mer om den enkelte båten i linkene under.

 

Ønsker du et uforpliktende tilbud? Send oss gjerne en melding i dag!

 

  •                                                               

  •                                                               

Drømmer du om en forfriskende båttur i Oslofjorden?