Båt Oslofjorden

Bli med på båt i Oslofjorden og få en uforglemmelig aften. Vi skreddersyr arrangementer for bedrifter, private grupper og selskaper av alle størrelser. Alt du trenger å gjøre er å stå for invitasjonen, så tar vi oss av resten!

Idyllisk seilskute eller solid partybåt?

Ønsker du å leie båt i Oslofjorden? Vi har ni båter til disposisjon som passer til ulike anledninger - fra den idylliske seilskuta til de tradisjonelle trebåtene til de romslige og solide partybåtene. Båtene rommer fra 10 til 180 personer. Vi henter dere på ønsket sted, og dropper dere av der det passer best.

 

Våre båter i Oslofjorden:

 

  • S/V Legend - en skute i særklasse som rommer 180 passasjerer.
  • S/S Vega - en tradisjonsrik seilskute av høy kvalitet. Plass til 98 passasjerer.
  • S/S Svanen - elegant og historisk seilskute fra 1906 med plass til 100 passasjerer.
  • M/S Plenty - en komfortabel trebåt perfekt til bedrifter og utflukter med kunder. Plass til 60 passasjerer.
  • M/S Lånan - en særegen og tradisjonsrik partybåt som rommer 100 passasjerer.
  • M/S Hestøy - trebåt med intim og hyggelig salong med plass til 60 passasjerer.
  • M/Y Orizaba - yacht med plass til 12, perfekt for små firmaturer.
  • S/Y Santana - vår nydelige og klassiske seilbåt til korte eller lange turer. Plass til 12 passasjerer.
  • M/Y Wicky - en luksuriøs motoryacht som rommer 12 passasjerer.

 

Båtene styres av styrmenn med lang erfaring på Oslofjorden. Fjorden er et viktig rekreasjonsområde på sommerstid, med et yrende båtliv, hytteliv og fiske. De vakre omgivelsene legger perfekt til rette for å nyte late sommerdager. Bare si fra til styrmannen hvis dere vil stoppe og ta en badepause.

 

 

Priser

Pris for båt i Oslofjorden beregnes på timer. Timeprisen starter fra tidspunktet båten er bestilt, til siste gjest er på land. Minimum leieperiode er fem timer. Du kan gjerne benytte deg av båteiers lange erfaring med å skreddersy arrangementer på fjorden.

 

Inkludert i prisen er fartøy, bunkers, mannskap, serveringspersonell, forsikring og havneavgifter. Endelig bestilling av mat og drikke må være oss i hende senest åtte dager før arrangementet.

 

Les mer: Båttur i Oslofjorden

 

 

Vi skreddersyr arrangementet etter dine ønsker

Med Bookbaat kan du skreddersy en personlig tur med båt i Oslofjorden. Seil langs Oslos kyst mens dere nyter deilig drikke og velsmakende mat, bra underholdning og godt selskap. Vi legger ofte til i en lun vik der dere kan nyte dagens middag i solnedgangen.

 

Skal du arrangere sommerfest for jobben? En fjordtur med familien? Eller et bryllup du sent vil glemme? Med Bookbaat får du selskapslokaler utenom det vanlige. Det er ingenting som slår en forfriskende dag på havet i lag med gode venner.

 

 

Underholdning om bord

Båtene våre er utstyrt med førsteklasses lydanlegg slik at du kan ta med egne spillelister. Det kan også være hyggelig å pynte båten med festlige rekvisitter.

 

Det gjelder å ha riktig underholdning for den aller beste stemningen om bord. Vi i Bookbaat samarbeider med et godt utvalg artister, både trubadurer, vokalister, band, DJ-er, stand up-komikere og foredragsholdere. Vi kan tilby et stort repertoar og fleksibilitet etter deres ønsker.

 

Vi tilbyr også underholdning spesielt laget for temakvelder. Her kan vi blant annet by på Aloha Aka, Sjørøverfest, Vill Vest Show og Biker’s Burnout.

 

 

Kontakt oss i dag for båt i Oslofjorden!

Ta kontakt med oss i dag og kom i gang med planleggingen av arrangementet! Vi gleder oss til å bistå med å stelle i stand årets sommerfest i Oslo.

 

Send oss en forespørsel allerede nå, så tar vi en uforpliktende prat om arrangementet. Vi bistår med hele eller deler av arrangementet, og du kan være så involvert i planleggingen som det passer deg. Hvis alt du ønsker å gjøre er å dukke opp til arrangementet, er det helt greit!