Båttur Oslo

Ta med deg hele selskapet ditt på en spektakulær og opplevelsesrik båttur i Oslo. Bookbaat.no tilbyr spennende reiser i Oslofjorden, og skreddersyr arrangement til både private og bedrifter. Ta kontakt idag for mer informasjon om hva vi kan gjøre for deg!

Opplevelsesrikt fjordcruise i vakre Oslofjorden

Ønsker du å feire din neste begivenhet med en båttur i Oslo, bør du booke din neste opplevelse med Bookbaat.no. Vi sørger for at turen din blir en uforglemmelig kveld spekket med det du og ditt selskap ønsker.

 

Hos Bookbaat.no skreddersyr vi arrangementer etter dine behov, og vi kan stå for alt fra mat og drikke til underholdning. Vi arrangerer bryllup, rekecruise, sommerfester og mye mer. Ta gjerne kontakt for et uforpliktende tilbud!

 

 

Derfor bør du booke din neste båttur med oss

Bookbaat skreddersyr arrangementer for bedrifter, og for private grupper og selskap. Med en av våre båter, kan du ta med deg dine gjester på et spektakulært rekecruise i Oslofjorden!

 

Hos oss kan du booke cruise med:

 

  • Mat og drikke
  • Gode betingelser
  • Underholdning

 

Vi kan arrangere alt fra sommerfester til bryllup. Vi har tidligere opplevd stor suksess med uforglemmelige øyeblikk og fjordturer.

 

Les mer: Båttur Oslofjorden

 

 

Hvem er Bookbaat.no?

Bookbaat.no er et av Oslofjordens største båtbookingselskaper, og er driftet og eiet av båteierne selv. Det er nettopp dette som gjør oss så unike!

 

Et flertall av båtene våre har vært aktive i båtcharter på Oslofjorden i over 20 år. Dette har gitt eierne en unik kunnskap om fjordens perler, samt hva som kreves for å levere det perfekte arrangementet.

 

Bookbaat legger ned mye innsats i å tilrettelegge for at gjestene skal få det beste ut av sitt arrangement. Vi har blant annet gode avtaler med kvalitetsleverandører på alt fra sjømat, catering, vin og øl.

 

 

Velkommen ombord!