Båttur Oslofjorden

Drømmer du om en forfriskende båttur i Oslofjorden? Vi skreddersyr arrangementer for bedrifter, private grupper og større selskaper. Du står for invitasjonene, og vi henter dere på Rådhusbryggen ved Aker Brygge eller Revierkaia ved Operaen. Gjør deg klar for en opplevelse du sent vil glemme!

Et selskapslokale utenom det vanlige

Med en båttur i Oslofjorden sørger du for et selskapslokale helt utenom det vanlige. Hos Bookbaat skreddersyr vi en personlig fjordtur langs Oslos kyst, mens du nyter deilig drikke og velsmakende mat i godt selskap. Målet for turen er som regel en lun vik der gjestene kan nyte dagens middag i solnedgangen.

 

Vi har ni båter til disposisjon som rommer fra 10 til 180 gjester. Timesprisen regnes fra avtalt hentetidspunkt til siste gjest er på land. Utover dette skreddersyr vi arrangementet etter deres ønsker.

 

 

Bedriftsfest - en uforglemmelig kveld med båttur i Oslofjorden

Er det egentlig noe som slår en sommerfest med jobben på havet? Arranger en båttur i Oslofjorden - da vil stemningen garantert være på topp. Dere kan nyte en forfriskende dag på havet, mens dere koser dere med all inclusive og underholdning på scenen.

 

Vi kan dessverre ikke kontrollere været, men vi kjenner Oslofjorden bedre enn noen annen. Vi finner alltid en vik eller bukt hvor båten kan ligge i ro, mens dere nyter et velsmakende måltid.

 

Turen starter normalt på Rådhusbrygge 2 ved Aker Brygge, eller på Revierkaia like ved Operaen. Anbefalt lengde på arrangementet er fem timer. Dette gir dere god tid til å kose dere i godt selskap, og oppleve en helt unik sommerfest i Oslo.

 

 

Privat arrangement - et romantisk bryllup i maritime omgivelser

Skal du feire bryllup? Kombiner den store dagen med en båttur i Oslofjorden på en av våre vakre seilskuter. Vi garanterer byens beste utsikt, naturskjønne omgivelser og et helt unikt konsept.

 

Velg mellom å tilbringe festen om bord på båten eller legge til lang på en av de mange små vikene og øyene i Vestfjorden, utenfor Asker og Sandvika. Disse små øyene er perfekte som bakgrunn for festmåltidet, mens solen synker ned i havet rundt. Kontakt en av våre skippere, så hjelper vi deg med å skreddersy en tur tilpasset dine ønsker og visjoner.

 

Det er ikke bare bryllupsfesten som kan legges til en av våre flotte båter. Vi har også god erfaring med andre arrangementer, som familieselskap, dåpsfest og konfirmasjon.

 

 

Nyt deilig mat og drikke

Vi samarbeider med et av Oslos beste cateringfirmaer. Velg mellom smakfulle retter fra havet, et godt utvalg tapasretter og ulike grillmenyer. Til lunsj serverer vi alt fra spekemat til smørbrød, i tillegg til egne lunsjbuffeter.

 

For at måltidet skal bli komplett serverer vi et rikt utvalg drikkevarer med og uten alkohol. Med Bookbaat kan du forvente en gjennomført helaften med båttur i Oslofjorden.

 

Allergener

Har noen i følge allergier? Si fra til oss i forkant av arrangementet, så legger vi til rette for en meny som alle kan nyte.

 

 

Underholdning som passer arrangementet

Det gjelder å ha riktig underholdning for at stemningen skal være på topp. Bookbaat samarbeider med et bredt utvalg artister, både trubadurer, vokalister, band, DJ-er, stand up-komikere og foredragsholdere.

 

Vi har underholdningstilbud som er skreddersydd temakvelder. Du kan blant annet bestille:

 

  • Michael Jackson Show
  • Aloha Aka
  • Sjørøverfest
  • Vill Vest Show
  • Biker’s Burnout

 

Kontakt oss i dag for å høre mer om mulighetene! Vi gleder oss til å bistå med ditt arrangement.