Rekecruise Oslo

Skal du feire noe stort som bryllup, bursdag eller konfirmasjon? Eller vil du bare ha en deilig dag på fjorden med god mat og godt selskap? Booker du rekecruise i Oslo gjennom Bookbaat.no, kan vi garantere en fantastisk opplevelse på nydelige Oslofjorden.

 

Ta kontakt eller book din neste opplevelse med oss idag!

Hva inkluderer et rekecruise?

Bookbaat tilbyr fjordcruise både til bedrifter og privatpersoner, og vi skreddersyr turen etter dine behov og ønsker. Vi serverer deilig mat fra vår dyktige cateringpartner, og sammen kan vi sette sammen en opplevelsesrik kveld med nydelig mat og god drikke.

 

Oslofjorden er vakker, og den norske sommeren er unik. Ønsker du å ta med bedriften eller selskapet ditt med på et uforglemmelig rekecruise i Oslo, kan vi sette sammen et arrangement og kveld med deilig sjømat og opplevelser.

 

 

Rekecruise i Oslo: Meny

Båt i Oslofjorden er en opplevelse dine gjester sent kommer til å glemme. Blant grønne øyer, blå himmel, og deilig sommerbris, er det ingenting som føles bedre.

 

Når du da i tillegg serverer en fullspekket meny med sjømat og reker, vet du at gjestene dine kommer til å ha en god kveld.

 

På menyen kan du blant annet finne:

 

  • Rekeaften som inkluderer 500 gram upillede, saftige og friske reker med majones, sitron og brød.
  • Havets Fristelser som inkluderer en fullspekket tallerken av scampi, krepsehaler, skagensalat, reker, blåskjell, pastasalat, ørretfilet og mye mer!
  • Seafood de lux som inkluderer, reker, hvitløksmarinert scampi, hummer, skalldyrsalat med blåskjell, kreps, reker, hjerteskjell, og grønnskjell, og mye mer.

 

Har du gjester som ikke ønsker sjømat, kan du også bestille grillmat, gryteretter, tapas, vegetarmat og mye annet.

 

Les mer: Fjordcruise Oslo

 

 

Hvorfor Bookbaat.no?

Bookbaat skreddersyr arrangementer for bedrifter, og for private grupper og selskap. Med en av våre båter, kan du ta med deg dine gjester på et spektakulært rekecruise i Oslofjorden!

 

Hos oss kan du booke cruise med:

 

  • Mat og drikke
  • Gode betingelser
  • Underholdning

 

Vi kan arrangere alt fra sommerfester til bryllup. Vi har tidligere opplevd stor suksess med uforglemmelige øyeblikk og fjordturer.

 

 

Hvem er Bookbaat.no?

Bookbaat.no er et av Oslofjordens største båtbookingselskaper, og er driftet og eiet av båteierne selv. Det er nettopp dette som gjør oss så unike!

 

Et flertall av båtene våre har vært aktive i båtcharter på Oslofjorden i over 20 år. Dette har gitt eierne en unik kunnskap om fjordens perler, samt hva som kreves for å levere det perfekte arrangementet.

Tilrettelegging er nøkkelen til et vellykket arrangement

Bookbaat legger ned mye innsats i å tilrettelegge for at gjestene skal få det beste ut av sitt arrangement. Vi har blant annet gode avtaler med kvalitetsleverandører på alt fra sjømat, catering, vin og øl.

 

I tillegg samarbeider vi med en rekke vokalister, band, djs, komikere, skuespillere og foredragsholdere, som alle kan bidra til å gjøre arrangementet uforglemmelig!

 

Hos Bookbaat er alle stolte av tilbudet vi leverer, og ikke minst skutene og båtene vi driver.

 

 

Velkommen ombord!