SOMMERFEST I OSLO!

Gjør sommerfesten til en reise, med byens beste utsikt!

Inviter dine kjente og kjære til en eventyrlig sommerfest i Oslo. Og hva er vel ikke bedre enn en avslappende og forfriskende tur på sjøen når du skal nyte sommeren på sitt beste i godt lag.

 

Bookbaat er et av Oslofjordens største selskaper innen booking av båtturer. Flere av våre båter og skuter har huset minnerike sommerfester og arrangementer i over 20 år. Det har gitt eierne en unik kunnskap om Oslofjordens perler, i tillegg til lang erfaring om hva som kreves for å hjelpe deg å arrangere tidenes sommerfest i Oslo!

 

Du har anledningen; vi byr på omgivelsene!

 

Vi har alle utallige anledninger til å invitere til en sommerfest i Oslo,og det er få ting som kan slå en kveld med god mat og partystemning sammen med kolleger eller venner i storslagne omgivelser. Mens båten glir gjennom havet, og solnedgangen sørger for stemningsbelysningen, får du en sommerfest i Oslo hvor gjestene garantert vil kose seg i feststemt lag.

 

 

 Velkommen til deilige Oslofjorden!

Arranger en sjøsatt sommerfest!

Hos oss kan du arrangere tidenes sommerfest, enten det er en bedriftsfest med jobben eller festligheter med venner og familie. En sommerfest på fjorden er både en original og eventyrlig opplevelse. Mens byens beste utsikt glir forbi, kan gjestene lene seg komfortabelt tilbake og nyte vår fantastiske matservering i verdensklasse.

 

All Inclusive!

Her på bookbaat.no tilbyr vi nettopp dette. Våre 9 tilgjengelige båter og skuter tilrettelegger for deg og ditt følge når dere skal planlegge deres sommerfest. Vi har gode og varierte menyer i verdensklasse, alle rettigheter og passende lokaliteter - uavhengig om selskapet er på 10 eller 300 mann.

 

Kveldens bukt

Selv om vi (dessverre) ikke kan forutsi været, så kan vi love at skipperen kjenner Oslofjorden og alltid velger en passende bukt hvor båten kan ligge i ro, mens dere inntar et velsmakende måltid på land. Kanskje frister det også med et kveldsbad i solnedgangen?

 

Gjør festen til en reise - med byens beste utsikt!

En båt for deg!

Med et utvalg fra majestetiske seilskuter til tradisjonsrike partybåter ligger alt til rette for at du kan tilby en original og eventyrlig  sommerfest i Oslo. Vi kan dekke langbord på dekk eller småbord i salongen. Dansegulvet kommer også frem når kvelden blir litt på hell. I det hele, en sommerfest som vil bli husket i lang tid fremover!

 

Få fart på festen med musikk og show

Ingenting sørger for god stemning mer en musikk og underholdning. Vi har et godt samarbeid med en rekke trubadurer, vokalister, band, DJs, Stand-up-komikere og skuespillere. Dermed kan vi tilrettelegge for at du får akkurat den stemningen og tematikken som du ønsker når du skal arrangere sommerfest i Oslo.

 

Ankom med stil

Du kan også velge å benytte en av våre båter som transport til din sommerfest i Oslo. Dermed blir selv transporten til en gøyal og begivenhetsrik affære. Vi henter dere på ønsket lokasjon og dropper dere av der dere måtte ønske. Tiden underveis kan dere bruke på sosialt lag, god mat og drikke - for ikke å snakke om en fantastisk utsikt!

 

Vi gleder oss til å høre fra deg!

Vi gleder oss til å bistå deg og gjengen med å skreddersy et opplegg som passer deres drøm for ÅRETS sommerfest i Oslo. Så klikk deg videre og les mer om den enkelte båten i linkene under. Ønsker du et uforpliktende tilbud? Kontakt oss gjerne i dag.

 

  •                                                               

  •