Underholdning ombord

MENY: UNDERHOLDNING OMBORD

Book Baat samarbeider med et bredt utvalg av artister.

 

Musikk og underholdning kan være det lille ekstra som gjør arrangementet uforglemmelig. Vi har godt samarbeid med en rekke trubadurer, vokalister, band, Djs, Stand-ups, skuespillere og foredragsholdere og annet etter eget ønske.

 

Dos Mosquitos

Dos Mosquitos er underholdning på høyt nivå, med stort repertoar og fleksibilitet etter kundens eget ønske. Bandet kommer i mange forskjellige sammensetninger, der kunden kan velge det som passer er best for anledningen; duo, trio eller fullt band, med forskjellige temaer:

 

Michael Jackson Show

Det tar skikkelig av når Zombiene kommer på scenen og vi spiller Thriller med fullt trøkk. Under Smooth Criminal får publikum se hvordan det er å være gangster i USA’s kriminelle miljø - kjempetøft! Bandet har valgt ut noen av de beste sangene til Michael Jackson, og satt sammen et 40 minutters show som tar dere med på en reise gjennom hans fantastiske karriere. Dette må bare oppleves!

 

Aloha Aka

Velkommen til vår sydhavsøy Aloha Aka! Her treffer du Høvding Mmumbo, hans kone Hula-Hula-Hei (Illsint Hibiscus-blomst) og deres døtre kaneli, kanuko og Kaneki. Kanskje den ustabile vulkanguden Kala Kaleka får et utbrudd?

 

Hula Hotnight

Hula-show med dansere, trommer og blomsterkranser

 

Sjørøverfest

Kaptein Svartskjegg er nesten like farlig som sin fetter, kaptein blåtann.

 

 

Party, Party..

 

Vill Vest show

m/Country linedance kurs

 

Meet the Blues Brothers

Svarte dresser, svarte solbriller, svarte hatter, svart humor - og hvite sokker.

Blåserekke, dansere, og bluesmobile.

 

Biker’s Burnout

To av de tøffeste Harley Davidson-motorsykler i landet, med medfølgende Bikere. Pluss Norges største Motorsykkel, en Boss Hoss med 8,9 liters V8’er!!

 

Disco Night

Et skikkelig 70-talls Discoshow med ville klær, høye platåsko, og sølvsminke.

Vi har med oss en støtsikker blåserekke, og gjør de største hit’ene fra discotiden. Oh yeah!

 

On the Road

Instant Party, just add Water!

 

Pink Floyd Evening

En Pink Floyd-tribute med massevis av lys og genuine tolkninger av de psykedeliske heltene.

 

Hippieshow

Gå i protesttog, hold en appell. Røyk fredspipe, og make love not war. Alt dette mens dos Mosquitos serverer Janis Joplin låter, Neil Young-klassikere, og annen hippie-musikk.